(+36) 32/418-352, (+36) 20/561-5464 info@nogradmuszaki.hu

Non Stop önkiszogáló autómosó

Car wash corner

Car Wash Corner
Bátonyterenye – Iparipark

A környezetbarát Car Wash Corner önkiszolgáló autómosó 3 autó beállási lehetőségével 7 különféle prémium mosási programmal várja az autók egészségi állapotára kiemelt figyelmet fordító tulajdonosokat. Mosó berendezéseink 130 bar üzemi nyomással bírnak így a könnyen kezelhető gőzborotvákkal együtt gyerekjáték a sarat és más makacs szennyeződést lemosni az autókról.

Akár bankkártyával is fizethetsz!
Nem kell apróval sem bajlódni, mert bankjegy váltónk is a kényelmedet szolgálja!
Cégeknek lehetőségük van mosókártya igénylésére!

Autómosó használati utasítás
Autó mosókártya cégeknek
DIBO

Társaságunk 2019. novemberétől 2020. júliusáig a GINOP-8.3.5-18 visszatérítendő forrásból a DiBO SBH-E Ipari felhasználásra tervezett, telepített önkiszolgáló autómosó berendezés telepítést valósította meg, mely tartós részegységekkel és rendkívül széles körű konfigurációs lehetőségekkel rendelkezik.

Az önkiszolgáló autómosó berendezés automatikus start-stop és késleltetési funkcióval, elektromos vízmelegítő egységgel és 2 darab vegyszeradagoló szivattyúval ellátott. Az SBH-E típusú ipari mosóberendezések az adott felhasználási célnak és körülményeknek megfelelően igen széles körben konfigurálhatóak az egyszerű installációs megoldásoktól egészen az integrált, több elemből álló hálózatos megoldásokig. A berendezés alkalmas extrém tartós és minőségi önkiszolgáló rendszerű autómosók gépészeti kiszolgálására.

A környezetbarát Car Wash Corner önkiszolgáló autómosó 3 autó beállási lehetőségével, 7 különféle prémium mosási programmal várja az autók egészségi állapotára kiemelt figyelmet fordító tulajdonosokat. Mosó berendezéseink 130 bar üzemi nyomással bírnak, így a könnyen kezelhető gőzborotvákkal együtt gyerekjáték a sarat és más makacs szennyeződést lemosni az autókról.

Bankkártyás fizetési lehetőség!

Nem kell apróval sem bajlódni, mert bankjegy váltónk is a kényelmet szolgálja!

Cégeknek lehetőségük van mosókártya igénylésére!

Elérhető programok:

  • Felni tisztítás
  • Habfürdő
  • Bogároldás
  • Samponos mosás
  • Kefés mosás (alacsony / magas nyomású változatokban)
  • Öblítés
  • Wax
  • Polish wax
  • Cseppmentes (ozmózis szűrt vizes) öblítés