(+36) 32/418-352, (+36) 20/561-5464 info@nogradmuszaki.hu

Megvalósult a L & L Leasy-Consulting Bt. létszámfejlesztése Bátonyterenyén

  • a kedvezményezett neve: L & L Leasy-Consulting Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.
  • a projekt címe: „L & L Leasy-Consulting Bt. létszámfejlesztése”
  • a szerződött támogatás összege: 16.169.277 Ft.
  • a támogatás mértéke (%-ban): 70 %
  • a projekt tartalmának bemutatása:

A L & L Leasy-Consulting Bt. 2020. májusában 16,169 millió forint európai uniós támogatást nyert Széchenyi 2020 Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretében megjelent, „Foglalkoztatásbővítés ösztönzése” című pályázati kiíráson. A 16,169 millió forint összköltségvetésű, Bátonyterenyén megvalósuló projekt keretében 2 fővel bővült az autószerelő szakmai stáb és 1 fővel az adminisztrációs háttér. A foglalkoztatáshoz kapcsolódó, kapacitás bővítését eredményező beruházások is megvalósultak a Szabad Vállalkozási Övezetben található székhelyen.

 Az L&L Leasy-Consulting Bt. 2006. áprilisában alakult, kezdetben eredetiségvizsgálati tevékenységgel, majd ez kibővült gépjármű hitelezéssel, használtautó értékesítéssel, biztosításközvetítői tevékenységgel, teljes körű gépjármű ügyintézéssel.

Társaságunk telephelye Bátonyterenyén, a 2*2 sávossá bővített 21-es fő közlekedési út egyik körforgalmában található, így kiválóan megközelíthető mind a helyi (bátonyterenyei), mind az átutazók számára. A telephely 3 beállásos műhely alkalmas gépjármű javítás, karbantartás különböző fázisainak ellátására.

Társaságunk 2019. tavaszán pályázatot nyújtott be a Porsche Hungária Kereskedelmi Kft. kiírására, Hivatalos Volkswagen és Skoda márkaszerviz jog megszerzésére. 2019.12.11-i sikeres 80%-os Preauditot teljesítve 3 márka, 2 személy és 1 kishaszonjármű márka szerviztevékenységének Nógrád megyei képviseletére nyílik lehetőségünk. Nyílt pályázat keretében megnyert márkák: Skoda, Volkswagen és Volkswagen Kishaszonjármű.

Meglévő eddigi, gépjármű szervizelésen alapuló tevékenységünk bővítése kizárólag technológiai és humánerőforrás kapacitás növeléssel képzelhető el. Az eddigiekben is foglalkoztatott autószerelő alkalmazottak megtartásán túl, szükségessé vált legalább 2 fővel a szakmai stáb bővítése és 1 fővel az adminisztratív háttér fejlesztése.

A technológiai fejlődést követve, törekszünk piaci helyzetünk megtartására, bővítésére. Ezt a célt szolgálja az eszközpark megújítását, korszerűsítését célul tűző projektünk megvalósítása is.

L&L Leasy-Consulting Bt. az Észak-magyarországi Régióban található Bátonyterenyén 3 fővel bővíti az előző 12 hónap statisztikai állományi létszámát, azaz a 6 főt. A foglalkoztatotti létszám bővítését 3 teljes munkaidőben foglalkoztatott dolgozó felvételével teljesíti vállalkozásunk.

 

A meglévő 6 fős alkalmazotti létszám fenntartását és az újonnan felvett 3 fős többletlétszámot a fenntartási időszak végéig teljesítjük, oly módon, hogy a dolgozókat az Észak-Magyarországi régióban, Szabad Vállalkozási Övezetben foglalkoztatjuk.

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg.

  • a projekt befejezési dátuma : 2023. február 21.
  • projekt azonosító száma: GINOP-5.3.12-19-2020-00238