Bemutatkozás

Az L&L Leasy Consulting Bt. 2006-ban alakult, kezdetben eredetiségvizsgálati tevékenységgel, majd ez kibővült gépjármű hitelezéssel, használtautó értékesítéssel, biztosításközvetítői tevékenységgel, teljes körű gépjármű ügyintézéssel.

2013-ban fogalmazódott meg a szándék a cég további fejlesztésére, elsősorban mint Bátonyterenye térségében hiánypótló időszakos műszaki vizsgaűlloműs, biztosítási centrum létesítésére. Az eredetiségvizsgálat, használtautó adás-vétel (most már bizományosi formában is), a teljes körű gépjármű ügyintézés továbbra is a cég profiljába tartozik.

Az Új Széchenyi Terv keretében sikerült megvásárolni a 3070 Bátonyterenye 939/41 HRSZ. ingatlant, ezt követően munkahelyteremtő pályázat benyújtására került sor. A Nógrád Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja által nyújtott összegből valósult meg az eszközbeszerzé

A dolgozók száma 3 fő

Az eddig felsorolt tevékenységeken túl általános szervizmunkákat, gumizás-centírozást is végzünk.

A biztosítási tevékenység kiterjed kötelező gépjármű felelősségbiztosítás, casco, gépjármű assistance, munkanélküliségi biztosétás, balesetbiztosítás, életbiztosítás, lakásbiztosítás, utasbiztosítás kötésre a CLB Független Biztosísi Alkusz Kft. kereskedéi partnereként.

2014.juniusától partnereink között a Netrisk.hu Zrt. mint első online biztosító!

Időszakos műszaki vizsgát az alábbi járműkategóriákban végzünk:

  • M1/M1G Személygépkocsi
  • N1/N1G Kistehergépkocsi 3,5 tonnáig
  • O1, O2 Utánfutó, pótkocsi, lakókocsi

Flaga Hungária Kft. partnereként 2015. júniustól bővítettük szolgáltatatásainkat gázcsere teleppel és gázfutár autóval. 2016. januárjában pedig megnyitjuk autógáz töltőállomásunkat.

Köszönjük a Nógrád Megyei Önkormányzat Küzgyűlésének, hogy engedélyezte weblapunkhoz a Nógrád név használatát!