Nyitva tartás:

Hétfő-Péntek: 8.00-17.00

Szombat: 8.00-13.00

Vasárnap: ZÁRVA

Bemutatkozás

Az L&L Leasy Consulting Bt. 2006-ban alakult, kezdetben eredetiségvizsgálati tevékenységgel, majd ez kibővült gépjármű hitelezéssel, használtautó értékesítéssel, biztosításközvetítői tevékenységgel, teljes körű gépjármű ügyintézéssel.

2013-ban fogalmazódott meg a szándék a cég további fejlesztésére, elsősorban mint Bátonyterenye térségében hiánypótló időszakos műszaki vizsgaállomás, biztosítási centrum létesítésére. Az eredetiségvizsgálat, használtautó adás-vétel, a teljes körű gépjármű ügyintézés továbbra is a cég profiljába tartozik.

Az Új Széchenyi Terv keretében sikerült megvásárolni a 3070 Bátonyterenye 939/41 HRSZ. ingatlant, ezt követően munkahelyteremtő pályázat benyújtására került sor. A Nógrád Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja által nyújtott összegből valósult meg az eszközbeszerzés.

A dolgozók száma 6 fő

Az eddig felsorolt tevékenységeken túl általános szervízmunkákat; futómű állítást; fékellenőrzést és -javítást; diagnosztikai vizsgálatot, általános hibakód olvasást; műszaki vizsgára történő felkészítést is végzünk.

A biztosítási tevékenység kiterjed kötelező gépjármű felelősségbiztosítás, casco, gépjármű assistance, munkanélküliségi biztosítás, balesetbiztosítás, életbiztosítás, lakásbiztosítás, utasbiztosítás kötésre a CLB Független Biztosítási Alkusz Kft. és a Netrisk.hu Zrt. kereskedői partnereként.

Időszakos műszaki vizsgát az alábbi járműkategóriákban végzünk:

  • M1/M1G Személygépkocsi
  • N1/N1G Kistehergépkocsi 3,5 tonnáig
  • O1, O2 Utánfutó, pótkocsi, lakókocsi
  • LPG/Benzin kettős üzemű gépjárművek

Flaga Hungária Kft. partnereként 2015. júniustól bővítettük szolgáltatatásainkat gázcsere teleppel és gázfutár autóval. 2016. januárjában pedig megnyitottuk autógáz töltőállomásunkat.

Köszönjük a Nógrád Megyei Önkormányzat Küzgyűlésének, hogy engedélyezte weblapunkhoz a Nógrád név használatát!